Varglyckans

#Livet
Låt mig bara klargöra en sak, det är att jag fortfarande inte är helt säker på om jag ska blogga här eller ska gå över till en ny..Oavsett så kommer ni självklart få reda på det och under tiden så testar vi här helt enkelt. 
 
Det finns både för och nackdelar med nya bloggar. Tråkiga är att det inte finns ett arkiv, det mer roliga är att man liksom kan följa med helt från början. Jag älskar min blogg MEN det är en djurblogg (iaf från början). Och plötsligt kretsar inte mitt liv längre om enbart djur. Så därför känns det "fel" att fortsätta här. Samtidigt så har jag ju min "statistik" här. Läsare som fortfarande går in, en snygg design och hela köret. Nåja, vi börjar här iallafall. 
 
Long time no see eller? Fattar ni att jag blivit förälder? Sveriges mest otippade person som inte ville ha barn alls har blivit förälder? Det är helt sjukt. Jag har en dotter som snart är 4 månader?!??! Är det inte typ det sjukaste som hänt i hela världen? Okej, jag kanske överdriver nu men det är så det känns. När jag tittar på henne så funderar jag liksom på var hon kom ifrån. Vadå min dotter, vadå min mage och vadå? Var det du som låg där i ? Hmm.. 
 
Resten då? Lite kort resumé av livet typ. Jag har blivit förälder (ja jag vet jag skrev det innan.) Jag har bara 2 kaniner kvar och kommer mest troligen lägga ner min genbank för att jag tappat motivationen. 3. Jag har både Masken och Imma men till en av mina största sorger i livet så mår Masken inte bra och kommer inte finnas kvar med mig i november. Ja, det är det mest oegoistiska valet jag någonsin gjort och jag lider varenda dag över det. Avskyr att titta på henne och veta vad som väntar. Hade jag fått välja hade hon stannat och varit min, gått i en hage och varit sällskapshäst men det går inte. Hennes kropp orkar inte ens det. Jag kan berätta mer i ett annat inlägg om det också. My heart is forever broken
 
Lea är kvar hos mig, självklart och är kanske inte helt övertygad om att hennes lillasyster är helt underhållande. Men Gustav därimot älskar henne dessto mer. 
 
Och jag? Jo jag ser ut som en glad flodhäst, tappar mitt hår och har påsar under ögonen, vet inte längre vad mascara är och tycker dagarna går alldeles för snabbt. Oftast. Och nätterna är för korta. 
Finaste Maskis
 
#1 - Isabell Hedberg

Grattis till lilltjejen :D
Så ledsen att Masken inte mår så bra, förstår att det har varit ett tufft beslut <3
Kram till dig!

Svar: Tack. Och ja det är verkligen inget lätt..men jag måste göra det för hennes skull. Kram <3
Varglyckans