Varglyckans

#Höst och tork
Det är bara att konstatera 2 saker. 1. Det är höst och inget mig imot, jag älskar fina höstdagar. 2. Im the torkmaster. Jag torkar frenetiskt eller nåja, rätt ofta numera. Allt från hösthallonen som jag går och plockar sådär varannan dag till äpplen som egentligen inte är fullt mogna..men jag kan inte låta bli. Det är bara att konstatera. Jag är torkberoende.
 
För övrigt var vi på Bvc idag en sväng. Vi har redan varit där en gång denna veckan men faktum är att Lillan har utvecklat en favoritsida.. Så pass mycket att hon numera inte har ett lika jämt och fint huvud som hon en gång hade och läkaren ville kolla så att inte halsmusklerna var snea och därmed hade vi fått ett remiss till en sjukgymnast. Mitt fel självklart och det är väldigt irriterande. Så från och med typ igår är hon bannlyst till ett evig liv på mage och att tvingas titta åt sitt andra ickefavorithåll. Iallafall tills saker och ting rättat till sig. 
 
Ibland kan jag dock önska att bvc varit mer tydliga med att dom inte tycker babysitters är så himla bra, eller att dom typ gett en mer råd innan det blir sånna här saker. Inte fan visste jag att babysittern kunde delvis vara orsaken till att henne huvudform numera blivit sne. Skitsamma för det går ju att lösa problemet nu. Nu ska jag och fröken nyvaken gå och äta något..Eller jag, jaaaag ska äta något.. Hon får enbart titta på änsålänge.
 
#1 - Isabell Hedberg

Åh torkade hallon som är så gott! :D
Kram!

Svar: Visst är det :D kram
Varglyckans