Varglyckans

#Eh. Plötsligt så
Plötsligt försvann för tusan hela veckan. Och lite till? Och det sista jag skrev var att hovis kommer imorgon. Och det var tisdag, inte förra veckan utan förra veckan igen. Så ja, ni kan ju gissa vad jag sysslat med. Jodå, Imma var ju halt. Igen. Och jag väntade på hovslagaren som då skulle komma ut i tisdags. Sagt och gjort. En utläkt hovböld höger fram, 2 stycken i vänster fram varvara en var utläkt och den andra "aktiv" eller vad man ska säga. Så han skulle gräva bort dom. Vilket slutade i blodbad. Och hovis sa att han aldrig lyckats komma åt ett sånt stort kärl någongång. Iallafall, så vi stoppade blodbadet och sen fick hon stå med jodopaxomslag i 2 dagar.
 
Fortfarande halt. Men ändå sådär luddigt halt.. Suck. Så bokade tid till veterinären måndagen veckan efter. Och halt vänster fram när vi kom till kliniken. Grävdes lite i hoven och där hittades det ett framfall. Så nu har hon stått gipsad en vecka och vi har på återbesök idag för att gipsa om. Så boxvila en vecka till och återbesök på måndag igen. Lite sådär kort och gott typ. Samtidigt så behöver vi vänja av Imma från Masken och det är ju inte så lätt direkt. Men samtidigt måste det göras och helst utan stimmande. Vi tar det dag för dag iallafall och jag tricktränar dom lite i boxen mest för att aktivera hjärnan lite på dom., främst Masken men lillfis visade sig vara väldigt intresserad av det innan idag så jag bjöd in henne i leken också. Högst uppskattat. Inbillbade jag mig iallafall.
 
Och nu till bilden, men varning om man är känslig för blod. Såhär såg det ut, inte många sekunder efter hovslagaren kom åt "blodkärlet" alltså framfallet utan att veta om det.
Och nu kommer den...