Varglyckans

# Tillskottet Imma
Nyaste tillskottet i lilla familjen.. Lilla Imma. Så nu är jag stolt 2 hästsägare :) . Iallafall, så ni var ju med förra året när jag betäckte Masken och hela köret och den 11 maj dök lillan upp, en riktigt tråkig dag i hagen. Masken skulle gått exakt 11 månader den 12 maj och jag tror ungefär 2 dagar innan att vi började ta in henne på nätterna för säkerhets skull. Men bäckenbanden var inte så mjuka, mjölken var grumlig och inte vit och juverna inte så svullna som jag inbillade mig att dom skulle vara iallafall. Men den 11 maj så släppte vi ut dom i hagen, det regnade och var mulet så jag tänkte inte mer än att måtte hon inte föla idag iallafall. Hästar kan ju knipa tills det är bättre väder..oftast.. 
 
Jag skulle iväg senare vid kl 15, så jag tittade till dom i hagen innan dess och det såg lugnt ut. Hoppades att hon inte skulle göra något under tiden jag var borta och dom stod och betade i lugn och ro. Så vi åkte iväg, kom hem igen vid 16 tiden och det var fortfarande inga nyheter i hagen. SKÖNT tänkte jag. Ingen föl i hagen i detta tradiga vädert. Vid det laget hade det iallafall slutat regna men det var ju inte varmt ute direkt. Vid 18 tittar jag ut i hagen och ser inga hästar och tänkte, ja men nu måste jag gå upp och kolla till dom då. Går ut, ska byta skor och ser Masken med efterbörden hängandes, hagkompisen springer och fjantar sig och ett litet, liten mörkt huvud med världens största vita fläck i pannan. 
 
Skriker i ren panik, MASKEN HAR FÖLAT I HAGEEEEEN! och drar på mig skorna, hämtar grimma, fölgrimma och grimskaft och småspringer till hagen. Min första tanke när jag såg henne var fy fan vad ful den är. Himla snällt av mig haha. Såg ut som en älgkalv, gick roligt och ja..Efter många om och men fick vi tag i dom och fick in dom i en box där lillan fick torka. Och till min glädje blev det ett stoföl som också kommer få stanna. Iallafall som det är tänkt nu. Namnet har varit desstu svårare att komma fram till.Det har varit många olika bud men stod sen mellan Cleo, Akleja och Imma. Så det fick bli Imma efter lite press vad försäkringbolaget skulle skriva in för namn. Men det passar henne trots allt. Men jag kallar henne mest Lillan för ja, hon är så liten. Nu i skrivande stund har det gått 16 dagar sen hon föddes vilket är helt galet...Tiden går så snabbt. 
 
På dom 2 första bilderna är hon inte ens ett dygn gammal med världens största fölgrimma. Nej ullareds fölgrimma är snarare typ...ponnystorlek eller något..
 
Här är hon ungefär 3 dagar gammal. Förstår ni hur snabbt dom växer och utvecklas i kroppen? Det är helt galet.
Och slutligen är dessa bilder tagna när hon är 14 dagar gammal. Alltså för 2 dagar sedan. Fina lilla tjejen.