Varglyckans

#Årets sista
Årets sista ungar. Det är så fantastiskt roligt samtidigt som det är ett jäkla arbete bakom det. Jag tror inte människor alltid förstår hur mycket arbete det ligger bakom egentligen. Allt skrivande av intyg, årsrapporter, koll av kön, bett, klor och hull. Mat, städande och ja, precis allt.. Det är helt fantastiskt att jag har fått göra allt detta samtidigt som det ligger så mycket tid, så mycket planering och massor med tålamod bakom. 
 
Jag är inne på mitt andra år som kaninuppfödare och det har varit så sjukt tufft. Första året ville jag i princip ge upp. Kaninungar som rymde, vuxna kaniner som rymde, trasiga burar,  burar som gick sönder, burar som blåst omkull i stormar. Problem med att se vilket kön kaninungarna var för tro mig, det var sååå svårt. Skriva intygen till dom som egentligen var det lätta i det hela men ändå svårt som en nybörjare. 
 
Detta året känner jag mig absolut mer tillfreds med hur allting fungerar. Jag kan se skillnad på könen, jag vet vilka burar som fungerar och jag vet också om hur man behöver göra. Ibland är det jobbigt med kaninungarna att få dom att stanna i burarna för även fast jag har galler i botten så smiter dom lätt ut. Så nästa år ska jag ha speciella burar till mamma kanin och hennes ungar för att undvika att det händer. Så jag har lärt mig sååå mycket men samtidigt så har jag så sjukt mycket kvar att lära. 
 
#1 - Hanna

Men vilka sötnosar! Det är hårt arbete men det måste vara roligt att få se de växa fram och få vara med hela vägen :)

Svar: Ja det är fantastiskt roligt :D speciellt när man verkligen märker vilka individer dom är :)
Varglyckans