Varglyckans

#Galet ändå.
Det sjuka är att jag har inte skrivit här på så länge.. Jag har tänkt att jag skulle gjort det men det händer liksom aldrig för det är alltid något annat som kommer ivägen. Men idag fick jag för mig att gå in och kolla statistiken och inser att ni faktiskt fortfarande är här inne? Det är ju helt galet. Men jag vill dra igång med detta igen för jag har så mycket att visa och berätta för er. Det kommer ta en hel evighet att göra det. Men jag kan ju börja någonstans. 2 kullar har fötts detta året redan. Och mamma Winter är omparad för sin andra kull. Honey kommer också få en kull till men jag vill vänta lite så jag inte får alla på precis samma gång. Fluffo ska också få bli mamma i år. Hon blev parad så sent som igår. 


En liten tös ska få stanna. Resten är tillsalu. 1 hane från Winters kull är kvar och 5 från Honeys. 2 är tingade och blir hämtade efter midsommar. Har Winters hane lite tur med sig får han kanske stanna och bli den nya honans flickvän ;). Men vi får se. 
Ingen superbild men den till höger är Winters lille hane. Vi får se som sagt vad som händer och sker nu under sommaren. Honorna ska få varsin kull till innan jag bestämmer mig vad som ska hända.