Varglyckans

#Pokemon Go

Precis som många andra har jag fastnat i detta spelet. Inte för att jag kan spela det härhemma eftersom här helt enkelt inte finns några. Vilket suger men man får göra the best of it. Detta tillhör ju inte djurbloggen överhuvudtaget och jag är väl medveten om det men jag har ingen bra dag idag och heller inget annat som jag känner för att dela med mig av så varför inte titta lite på något som gör mig lite extra glad när jag spelar det.

Så iallafall så dessa är mina bästa just nu. Inte mycket att hurra för men jag är helt klart nöjd över dom. Magmar kläckte jag ur ett 10 km ägg så jag blev glad att det var en ny pokemon och inte någon jag redan har. Planen är att han ska hjälpa mig att ta över gym osv tills jag får tag i bättre pokemons.

Som ni ser är jag lvl 12. Inte något att briljera med men helt klart bättre än inget. Team Valor dessutom som jag egentligen inte vet varför jag valde men det verkar passa rätt bra eftersom där jag bor är dom flesta mystic. Alltså kan jag pryla ner dom förr eller senare.

Och mina ägg. Har kläckt 2 stycken 10 km ägg så dessa är vad jag har kvar just nu. Orkar inte bege mig ut på något idag för att få dom kläckta för som jag skrev, det är inte den bästa dagen idag. Men om ni också spelar, vilken lvl är ni? Vilket team? Bästa pokemon? Tell me everything för jag är väldigt nyfiken!