Varglyckans

# Mjä..Värme och måsten..
Jag är kanske en ovanligt negativ människa eller något..Men denna värmen är fan to mutcho. JAG ORKAR INTE. Jag hatar för det första att svettas utan giltiga skäl. Att svettas för att man är rider, bygger, målar, ja what so ever är en sak. Men att svettas för att man står rakt upp och ner i skuggan ÄR INTE OK. Jag har aldrig gillat värme speciellt mycket. Jag föredrar hösten eller våren när det fortfarande är lagom varmt. Inte såhär varmt. Nä, jag gnäller om värmen men jag säger sällan att jag längtar till sommaren. Skulle möjligen hända om jag slagit huvudet extra hårt eller typ blivit mutat av någon. 
 
Iallafall så har jag lyckats leta reda på Maskens flughuva och jag har även lyckats fånga August utan håv. Vilken typ never happends. Hans bur är sönder för herren har tuggat upp en kass bräda vilket gör att hans kompostgaller inte sitter på som det ska så när jag skulle flytta honom så slank han ut snabbt som tusan. Så det är en sak som jag behöver göra idag. En annan sak som jag också hade tänkt börja på är en ny kaninbur men jag har inte riktigt bestämt mig hur den ska vara utformad ännu så jag får fundera lite till på det.  
 
Igår var vi ute i skogen och gick..Skönt för att där är så svalt men mindre roligt för vi gick vilse..Det som skulle tagit kanske runt 1 timme tog 2,5 timmar istället. Åhh. Som tur hade jag asat med mig vatten och ja som tack för besväret så fick jag ju kläckt 2 pokemonägg och en massa nässelutslag på benen men det var fan värt det. Värre idag dock för att benen känns ungefär som överkokt spagetti. Ja, jag får väl sätta mig och rita lite på en bur då, jag tänkte att ni skulle få hänga med på hela burbygget med ritningar och ideér :)