Varglyckans

# Kalvar på vift
Så ni kanske undrar vad som är meningen med den första bilden? Jo det ska jag förklara för er. Ser ni den där vita pricken till höger? Precis under och brevid träden? Jo det där är en kalv. Och om ni kollar närmre så ser ni också ett staket och att övriga kor är på vänster sida. Ja, ni förstår problemet va? Vi var hos kaninerna och tittar ut på ensilagestycket som vi så fint kallar det och ser 3 skitglada och hoppande kalvar som springer runt och tycker livet är skitgött. Jag sprang in och hämta kameran för att sen gå dit och ser att ja, 2 av 3 kalvar är innanför staket (skitdåligt, jag ville ju ha detta på bild). Men men, han kröp in själv igen och det var ju bra det. Vi hittade stället som dom tagit sig ut på och nu är det åtgärdat så kalvarna kan ju fetglömma att ta en ny promenad, iallafall idag.
Så nästa bild är alltså ett bevis på att Masken försökt kamoflera sig. Kanske pågrund av räven? Eller så kände hon för att byta hårfärg. Vem vill inte ha förnyelse i livet liksom och känna sig extra snygg, speciellt när man är på smällen. Jag vet vem som ska borstas iallafall. Om det nu inte mot förmodan skulle regna bort vilket visserligen troligen skulle kunna hända med tanke på hur mycket det faktiskt regnar. ÅH.
Söt kalv som försöker fjäska och leka oskyldig. Tro mig, JAG VET OM ATT DU OCKSÅ HAR RYMT DIN LILLE FJÄRT!
Fråga mig inte varför jag tog ett foto på äpplet och rosen. Helt meninglöst. Så meninglöst att det får läggas in här också.