Varglyckans

#Hur man bygger en misslyckad kaninbur
Så eftersom jag är självutnämnd expert i kaninbursbygge så hade jag nu tänkt dela med mig av mina aboslut bästa tips på hur man bygger en misslyckad kaninbur! Fantastiskt va? Så nu får ni tillgång till min hemliga lista på 6 fantastiska sätt att bygga en skitbur.
 
Sätt inte kompostgaller eller annat nät i botten. Det gör att kaninerna kan rymma och du får gratis motion i att försöka fånga dom. När dom tillslut kommer på att dom är fria och att du dessutom ska bedröva dom friheten så införskaffa en håv och ett jävla tålamod. Det tar slut snabbt, jag lovar. 

Mät inte ut bitarna du ska såga. Oavsett om det är tak, vägg eller så dom bärande pinnarna så bara kör med ögonmått. Perfekta snea bygget ju! Gör det absolut personligt och du kommer få se på din burbygge med ett par abstrakta ögon. Alltså blir det KONST! och det kan man väl tjäna pengar på? eller? 

Kör på hönsnät. Putsnät är överskattat. Använder du dig av hönsnät så ger du kaninerna möjligheten att ta sig ur buren och vässa tänderna samtidigt. Superbra och snabbt går det. Speciellt när man har kaninungar.
 
Måla inte träet. Målar du det kommer det ta evigheten innan det ruttnar och du kommer få vänta länge på att få bygga en nu bur. OCH HUR KUL ÄR DET? Alternativet om du nu tvunget känner att du behöver måla är att du väntar tills brädorna/skrivan i princip redan har ruttnat. Då har du förkortat tiden den överlever!
 
 Använd spånskivor och allt annat trä som är supertungt. Det gör det jobbigt att lyfta (och det är ju precis det man vill eftersträva) och flytta runder samtidigt som du får styrketräna och ett par blåmärken på köpet. Använder du dessutom spånskivor så går det sönder betydlig snabbare. 

Skit i att göra dörrar och öppningar så du kan komma in i buren. Ska du tvunget göra det så gör dom för små så du måste dra benen över huvudet och dela dig på mitten. Det ger kaninen full frihet att slippa dig störiga tryne inne i buren. Om du nu ändå vill försöka ta dig in i buren så ha en såg och karlsson klister i beredskap så du kan komma ut och limma tillbaka delarna igen. (kroppsdelarna då.)
 
Det bör nämnas att detta är VÄL UTPRÖVADE METODER av mig. Alltså vet jag om att dom fungerar riktigt bra.Kanske inte karlssonklister metoden så jag ifrånsäger mig härmed allt ansvar för dom som ger sig på det. 
På denna buren har jag alltså utövad tips 3 och 5. För små dörrar för mig att komma in i och även måla träet efter det är så dåligt att det kan falla sönder.