Varglyckans

#Prinsessa och kaninerna

Jag har varit så uppstissad det senaste. Det har hänt väldigt mycket men det som tagit absolut mest tid är nu avklarat. Och glad är jag för det även fast det varit så himla roligt.

Ja jag vet jag ser sur ut men jag var så himla koncentrerad :P Vi red cadriljprogram igår och det gick faktiskt superbra. Förutom att vi red det lite för snabbt och vi bestämde oss kvickt för att ta ett extra varv. Men Trynke som jag red, som är en 18 årig veteran bestämde sig för att gasa lite extra i form av en galopp och jag fick minsann inte stopp på henne. Men ja, vad gör det om 100 år? ;) Jag är väldigt nöjd iaf.

Det var även den "stora" kaninflyttardagen igår. Eller ja, jag kanske inte ska överdriva. Vi flyttade upp 2 kaniner till fruktodlingen så dom får beta ner gräset där. Jag vill flytta till 2 till iallafall för där är såpass mycket gräs så det hade räckt ett bra tag till iaf 4-5 kaniner kanske. Ungarna vill jag ha kvar nere vid huset för det är lättare att spendera tid med dom då plus att man håller bättre ett extra öga på dom så allt står rätt till. Så August och Keso fick åka lite släp igår för första gången. Inte helt poppis.